Dagens oppskrift på Godt – sjokoladedruer!
Druer med sjokoladetrekk er både superenkelt og veldig godt. Det er bare å dyppe dine favorittdruer i en god og mørk sjokolade og vips – så har du sunn og smakfull snacks.
-1 kurv steinfrie druer, røde, blå eller grønne
-100 g mørk sjokolade
-1 ss kokosfett
-revet kokos, nøtter, kakao eller knuste frysetørkede bær til å dyppe i
1. Start med å smelte sjokolade og kokosfett i vannbad over lav temperatur. Pass på at det ikke kommer noe vann eller damp i sjokoladeblandingen.
2. Når all sjokoladen er smeltet trekker du kjelen av platen. Bruk en gaffel eller et grillspyd til å dyppe druene ned i sjokoladen med.
3. Sjokoladedruene er gode som de er, men kan også dyppes i for eksempel revet kokos, frysetørkede bær eller finhakkede nøtter. Legg sjokoladedruene på et bakepapir til de blir helt tørre.
4. Oppbevares kjølig om de ikke skal spises med en gang. Bruk friske og sprø druer så varer de lenger.