Jule-giveaway!

bok
Dagen før dagen, og tradisjonen tro vil jeg gjerne gi noe tilbake til dere. Det eneste jeg ønsker meg tilbake er tilbakemeldinger på bloggen, hva dere ønsker å lese mer/mindre om i fremtiden og generelt ris og ros om dere har det. Og hva synes dere om at det kommer til å bli litt annonser på bloggen når jeg flytter over til United Bloggers?

Har fått en kjempefin julegave til dere fra Mari Melilot som har skrevet tre sybøker. På nyttårsaften trekker jeg en tilfeldig vinner i kommentarfeltet som kan velge en av sybøkene. Boka kommer hjem med valgfri hilsen fra forfatteren.

Husk å legge igjen mailadressen og hvilken bok dere ønsker dere når dere kommenterer!

Her er litt info om de forskjellige bøkene:
Syboka: Denne boka viser hvordan du konstruerer mønster som passer din egen fasong, og deretter hvordan du trinn for trinn syr favorittplagget. Lær hvordan du enkelt syr skjørt, bluser, bukser og kjoler. Boka har også råd om materialvalg og viser deg hvordan du syr detaljer på klærne. I tillegg får du tips og råd om reparasjon og vedlikehold av klær. La deg inspirere og sy din egen festkjole.

Sy til barna: I denne boka finner du mange forskjellige oppskrifter til baby og barn. Om du er gravid, kan du bruke ventetiden til å sy noen fine plagg til deg selv. Og hvorfor ikke glede far med et slips eller tøfler på farsdagen? Inneholder oppskrifter på for eksempel sparkebukse, snekkerbukse og kjole, vognpose, bæresele, stellematte og kosekanin, samt behagelige mammaklær som gravidbukse, omslagskjole og ammetopp.

Hjemmesydd: Dette er boka for deg som har lyst til å sy enkle og fine ting til hjemmet. Hvert rom har sitt eget kapittel i boka. Her er oppskrifter på gardiner, duker, puter og puffer til stuen, tevarmere og brødkurv til kjøkkenet, saccosekk til barnerommet og skittentøypose til badet. De over 40 oppskriftene er forklart trinn for trinn med tegninger og bilder. Dette er overkommelige hobbyprosjekter du kan lage på en helg, og hyggelige og personlige gaver å gi bort.

Alle bøkene kan kjøpes på melilot.no med personlig hilsen, eller i bokhandel.

27 Kommentarer

  1. Pingback: Hei fra København | Matbloggen

  2. Pingback: Julies matblogg | Hei fra København

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.