Hvordan overleve vinteren

Jeg hater vinter og kulde. Ikke at det er så vanvittig kaldt i Oslo akkurat nå, men det blir så fort mørkt og alt blir vanskeligere å gjennomføre. Her er noen fine ting som får meg gjennom vinteren hvertfall.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Silke og ull. Grått og grønt. I Køben hadde jeg ett mål – å kjøpe en ny og varm lue og et nytt skjerf. Nå kan vinteren bare komme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine blomster. Min nest største interesse etter mat må være blomster og planter. Må ha masse grønne planter og blomster rundt meg i leiligheten for å overleve dette triste været. For tiden er favoritten blå anemoner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspirerende og fargerike kokebøker. Kjøpt i Danmark såklart. De danskene er så flinke på bra og sunn mat. Har eseløret omtrent annenhver side i disse bøkene. Det blir mye grønn mat fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julenissen synes tydeligvis at jeg hadde vært snill i år og klasket til med noen av mine favorittprodukter fra Aesop, helaften på Pjoltergeist (gavekortet er såklart festet på baksiden av en mummitallerken) OG tur til Island(!!!). Bare tanken på den middagen og den ferien får meg i så godt humør at vinteren bare kan gå og dø.

Nå er jeg på vei til Geilo med min nyinnkjøpte boblebukse og boblejakke for å bli kjent med resten av bloggerne her på United Bloggers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.