Nytt år, nye dufter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke ofte jeg unner meg nye parfymer, men jeg liker å starte et nytt år med en ny duft. Eller i dette tilfellet – to nye dufter fra Sprekenhus. En ganske tung, krydret, mørk og vinterlig parfyme, og en krydret men overraskende frisk og lett.

Voile rouge er den litt tyngre parfymen, uten at den virker gammeldags eller noe. Den er en blanding av alt mulig rart som svart trøffel, ylang-ylang, jasmin, solbær, patchouli og mørk sjokolade og er bare helt perfekt. Bruker den mest til fest, siden den er litt for dramatisk som hverdagsparfyme.

Frangi pangi er en krydret parfyme, som fremdeles føles veldig frisk. Den lukter først kanel, chili, safran og sitrus, og etterhvert som den utvikler seg merker man den læraktige pepperlukten. Perfekt hverdagsparfyme. Bytter på denne og signaturparfymen min Rose noir fra Byredo.

Jeg liker at parfymene fra Sprekenhus er oljebaserte og kommer som roll on. Da har man mer kontroll og man kan gjøre duften mer konsentrert. Jeg har ganske sensitiv hud, men reagerer ikke på disse i det hele tatt. Det gjør jeg dessverre litt av Byredo-parfymen. Passer dessuten perfekt i veska og som reiseparfyme siden de er såpass små. Se alle parfymene fra Sprekenhus her.

Jeg har hatt et samarbeid en stund med Sprekenhus, en norsk produsent av naturlig hud- og hårpleie, samt sminke og parfymer. Jeg har skrevet litt om hud- og hårpleien tidligere som du kan lese om i skjønnhetskategorien. Nå har jeg i tillegg til å teste litt parfyme også fått testet sminke som jeg skal skrive om litt senere. Mitt nyttårsforsett i år er å gå helt over fra konvensjonelle til naturlige produkter både for kropp og hjem.

sprekenhus parfyme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.