Kokeboktorsdag på matbloggsentralen

Kjernesunt-740x933

Oi, her har det vært stille et par dager. Beklager det! Jeg har hatt superhektiske dager siden jeg kom hjem fra Bangkok. I tillegg har jeg følt meg skikkelig dårlig siden jeg kom hjem. Har vært utrolig svimmel, kvalm og hatt skikkelig hodepine. I dag fikk jeg endelig tatt en tur til legen og fikk beskjed om at det kommer av elektrolyttubalanse fordi jeg har drukket for MYE vann (selv om jeg følte meg helt dehydrert der nede). Det er ikke bra å drikke for mye vann heller. Så nå har jeg tatt langhelg (!!!) og skal spise masse salt for å få saltbalansen i orden igjen. Helt greit for meg, jeg elsker salt!

I dag er boken min Kjernesunt ukas kokebok på Matbloggsentralen, og det er den aller første omtalen av boken min. Stor stas! Jeg har vært og tittet litt i bokhandlere de siste dagene for å se etter boken min. Blir like sjokkert og glad hver gang jeg finner den. Denne uken var boken min dessuten med i nyhetsbrevet til Ark, hvor de også delte en av oppskriftene mine.

Screenshot 2015-03-19 20.59.55
I godt lag i nyhetsbrevet til ark.

Screenshot 2015-03-19 20.59.32
Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

Boken min kan kjøpes i de aller fleste bokhandlere, via Matbloggsentralen eller via bloggen min under her. Ikke glem at jeg har en giveaway hvor du kan vinne et signert eksemplar av Kjernesunt og en spiralizer. Klikk her for å delta.

unnamed-5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.