Bloggtilbakemelding?

Julie2-681x1024Foto: Anne Valeur

Hei dere, nå har jeg blogget i akkurat tre måneder her på United Bloggers. Selv synes jeg det har vært en bra overgang, og samarbeidet har gitt meg noen spennende jobber og muligheter. Nå er jeg superspent hva dere synes!

Etter at jeg flyttet over har jeg fått nytt bloggdesign av Heidi Stormoen. Hun har laget headeren min og jobber for tiden med flere elementer som kommer på plass på bloggen i løpet av noen få uker. Det blir så fint! Det er Heidi som har laget annonsene og bannerne for boken min både her på bloggen og på forsiden.

Screenshot 2015-04-01 08.44.11

Så nå lurer jeg på hva dere synes om:
Innholdet på bloggen først og fremst. Hva synes dere om blandingen av innlegg? Jeg skriver jo om både mat, spise ute, reising, økologisk hudpleie og naturlige produkter. Blir det for mye mas om boken? Hva vil dere lese mer eller mindre om? Kom gjerne med tips til nye ting dere vil lese om også.
Funksjonalitet. Hvordan synes dere det er å finne frem og navigere på den nye bloggen? Det som er annerledes på bloggen min nå og tidligere er at jeg har en forside og en blog feed. På forsiden deler jeg nyheter eller trekker frem gamle saker som passer for årstiden. Jeg har delt inn forsiden i nyheter, mat&drikke, reise, media og skjønnhet, men slik det er i dag er det ikke så tydelig. Det blir snart endret! Oppskriftene mine ligger nå kategorisert i en lang liste på en egen side, hvordan funker det? I tillegg finner man alle oppskrifter samlet under kategoerier. Hvordan navigerer du? Leser du innleggene via forsiden min eller leser du på tradisjonelt vis ved å scrolle gjennom bloggen?
Kategorier. Hva synes dere om kategoriene mine (i menyen helt til høyre). Er det for mange, for få? Er det noen kategorier dere savner. Foreløpig har jeg bare kategorisert innleggene fra det siste året, siden dette er en skikkelig pirkejobb.
Oppskriftene mine, hva synes dere om hvordan de er lagt opp? Er de godt nok forklart og lagt opp?
-Jeg har utrolig mange treff til om meg-siden. Synes dere den er informativ nok? Eller lurer dere noe om meg?
Kommentarer. Jeg får ikke så mange kommentarer. Kun 1-2% av dere legger igjen en kommentar. Nå har jeg kun kommentarer fra etter at jeg flyttet over til United Bloggers. Alle tidligere kommentarer jobber de med å få flyttet over fra den gamle bloggen. Hva skal til for at du legger igjen en kommentar? Ofte sender dere mail om dere lurer på noe med en oppskrift, men jeg hadde satt stor pris på om dere stilte spørsmålene i kommentarfeltet (med mindre det er noe personlig da). Da blir kanskje kommentaren til hjelp for noen som lurer på det samme. Jeg ønsker meg mer tilbakemelding på jobben jeg gjør fra dere. Kommenter i vei!

Jeg vet jeg ber om mye, og jeg forventer ikke at dere svarer på alt. Men har dere noe tilbakemelding til meg og konstruktiv kritikk blir jeg utrolig takknemlig. Jeg kommer også til å dele ut et signert eksemplar av boken min til den jeg mener gir meg best tilbakemelding. Så husk å legg igjen mailene deres.

OBS, noen av dere har problemer med å legge igjen kommentarer for tiden. Er det tilfelle så send gjerne tilbakemeldingen på mail til julieilona@gmail.com og du er selvfølgelig med i trekningen av boken min.

unnamed-5

24 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.