Favorittoljer

Inneholder sponsede produkter og adlinks
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå er det en stund siden jeg har skrevet om oljer. Så her kommer et samleinnlegg om favorittoljene mine for tiden. Jeg bruker oljer til alt. Både som rens og fuktighet til ansikt, kropp og hår.

De tre første oljene er mine nyeste oljer fra nettparfymeriet pureskin, som jeg fikk tilsendt for et par uker siden for å prøve. Fra venstre:
Eye Contour Booster (Baobab + Sarsaparilla) fra Odacité er et superkonsentrert oljeserum til den tynne huden rundt øynene. Jeg har av en eller annen grunn supersensitiv hud akkurat rundt øynene og tåler nesten ingen produkter her. Dette er så mildt og jeg tåler det helt fint. Har du ikke hørt om Odacité før anbefaler jeg å ta en titt. De har 18 forskjellige oljer og serum som man setter sammen så det passer for akkurat sin hud. Ganske genialt spør du meg.

Pure Radiance Rosehip Oil fra A’kin er en konsentrert nyperoseolje tilsatt rosmarin. Jeg har brukt nyperoseolje i mange år på grunn av eksem og testet mange forskjellige typer. Det er faktisk stor forskjell på dem, både i konsistens, farge og ikke minst effekt. Denne er dyp oransje og tjukk, men trekker raskt inn i huden. Jeg kan fint bruke den på dagtid uten å ha glinsende hud. I tillegg til å bruke denne i ansiktet bruker jeg den også i hodebunnen om natten. Husk å vaske ut olje ved å ha sjampo i tørt hår morgenen etter. Fukter du håret først vil det se fett ut!

Barbary Fig Renewal Serum fra La Bella Figura inneholder snakkis-oljen barbary fig, eller fikenkaktus på norsk. Denne oljen er visstnok enda bedre og mer konsentrert enn argan. Dette serumet inneholder også frøolje fra bokkoli, guavaolje som opptrer som et retinol med høy konsentrasjon av vitamin A og betakaroten, pleiende mariatistel og magnoliaolje. Dette serumet er ikke billig, så jeg bruker det med andakt. Det er ikke ofte jeg kan si at jeg ser og føler stor forskjell etter å ha brukt noe en gang, men det kan jeg faktisk nå. Har du råd er det typ tidenes beste serum!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er noen av oljene jeg har brukt i lengre tid, og som har blitt favoritter jeg kjøper igjen og igjen:

Aprikosrenseolje fra Silk Naturals er min favorittrens gjennom et par år nå. Den er også Majas favoritt, og det var slik jeg oppdaget den. Denne renseoljen er veldig mild, men også veldig effektiv. Passer perfekt for de med veldig sensitiv hud, men også andre hudtyper. Har du ikke blitt overbevist av renseoljer kan jeg nesten love at du blir det av denne. Megapluss for at den er billig, men minus for at siden som selger den er litt kronglete og har ganske dyr frakt. Men de har masse annet spennende, bra og billig der.

Mild body oil 02 fra Karameju. Lavendel, dill og kamille. Denne kjøpte jeg i vinter i København, men de selger den på Pureskin så jeg linker dit. Dette er supermild kroppsolje som lukter fantastisk og trekker raskt inn i huden. Enkelt og greit! Jeg har bare en reisestørrelse, men selv den har vart veldig lenge og vært med på mange reiser.

Body oil fra norske Sprekenhus (som jeg har skrevet en del om før) er en velduftende kroppsolje som på magisk vis gjør at huden blir mer glødende. Flasken er stor, så det er god valuta for pengene. Elsker at det er sprayflaske, men pass på at oljestrålen kommer veldig fort. Har vent meg til det nå, men i begynnelsen ble det litt søl. Dette er favoritten min til fotbad.

Argan oil, også fra Spekenhus, er en arganolje av høy kvalitet. Jeg har prøvd flere forskjellige arganoljer, og tro meg, det er STOR forskjell. Denne er helt luktfri og tyktflytende. Jeg bruker denne på ekstra tørre steder, og som oljehårkur innimellom. Den gir skikkelig mye fuktighet, men er litt for fet til bruk i ansiktet på dagtid. Perfekt som nattolje når man trenger masse fukt.

Luxurious body oil fra Soapwalla har jeg også skrevet om før. Denne trekker superraskt inn i huden og lukter veldig godt. Stort pluss for at produsenten er helt økologisk og miljøbevisst.

Dette er noen av mine favorittoljer. Hva er deres favoritter?

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.