På reisefot igjen

2-920x609

Dette har allerede vært et utrolig innholdsrikt år med mye reising. Jeg elsker å reise, og er så heldig å få reise mye på grunn av bloggen. Jeg har vært favorittlandet mitt Danmark tre ganger allerede i år og en tur til Portugal og Thailand. Imorgen drar jeg tilbake til den vakreste delen av Danmark, nemlig Nordjylland. For ganske nøyaktig ett år siden var jeg på en pressetur med Visit Denmark i Nordjylland og falt pladask. Siden har jeg vært der flere ganger, både med familie, venner og på nye presseturer. Les alle Danmarksinnleggene mine her eller i reisekategorien.

Denne gangen tar jeg med meg fotografen Anne Valeur som skal dokumentere hele turen for meg. Håper rapsen blomstrer denne gangen også. Programmet for turen er så bra. Vi skal først til Aalborg for å spise lunsj, før vi drar videre til Danmarks eneste sportshotell. Der skal vi sykle rundt i skogen, trene og på yoga før vi spiser fantastisk dansk mat med biodynamisk vinmeny på kvelden. Dagen etter skal vi på sykkeltur, museeum og spise lunsj i Skagen, før vi sjekker inn på Ruths hotel, som er Danmarks mest kjente og beste badehotell. Dagen etter skal vi på tur og spise lunsj på Svinkløv badehotell, som er Danmarks eldste badehotell. Jeg gleder meg så mye. Faktisk så leser jeg den nyeste boken til favorittforfatteren min Helle Helle akkurat nå, som handler om en mann som går seg vill i skogen på Jylland. Perfekt timing!

Følg med på turen ved å følge chikujenta på snapchat!

Og om bare noen få uker skal jeg på tur til England og Island. Tror allerede dette året er det hvor jeg får reist og utforsket mest. Gleder meg til å dele mer om reiser fremover. Hva er deres reiseplaner i år? Trenger litt sommerferieinspirasjon.

unnamed-5

12 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.