Ramsløk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag dro jeg på tur i skogen sammen med to gode venner for å plukke ramsløk – nordens hvitløk, eller vill hvitløk om du vil. Denne grønne veksten er superpopulær for tiden, og jeg gleder meg så til å dele ramsløkoppskrifter fremover. Ramsløksteder er litt som soppsteder, man verner om dem. Derfor kan jeg ikke si nøyaktig hvor vi var på skogstur i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKristin og Alisa som av og til blogger om digg mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALudo i farta! Skogen var så fin i dag. Grønt og friskt. Men egentlig ikke et sted for en pollenallergiker som meg. Det var uansett verdt det, selv om man blir helt tett i pappen av det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERARosa hvitveis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg hadde laget en digg vårsalat tidligere på dagen og tok med som turproviant. Oppskriften dukker opp på godt.no på tirsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASå selve ramsløken da. Den er ikke til å ta feil av. Grønne, tykke blad som lukter skikkelig hvitløk. Ramsløk vokser i skyggefulle bar- og løvskoger, og dukker stort sett opp i store kvanta. Den har hvite blomster, men disse har ikke blomstret enda, hvertfall ikke i Osloområdet. Selve blomsterknoppen er også supergod å spise!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.