Danske dager på Steen&Strøm

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne uken er det danske dager, eller The best of Denmark 2015, på Steen&Strøm Magasin arrangert av Visit Denmark. Det er jo mange danske butikker i den ganske så nyåpnede foodcourten i kjelleren allerede, og det vil være mulig å gjøre en god dansk handel både i mat- og moteavdelingen denne uken. På torsdag er det for eksempel dansk high tea med Perchs tehandel, Lakrids by Johan Bülow og summerbird. Anne og jeg fikk en liten smaksprøve på dette i dag tidlig, samt et foredrag fra den fantastiske gründeren Ilse Jacobsen. FOR en inspirerende dame. Hun har jo i tillegg til støvlene og regntøyet hun er så kjent for åpnet både spa med sine egne hudpleieprodukter, mange blomsterbutikker og sin egen restaurant i Hornbæk. Jeg er solgt og tror jeg må legge turen dit i sommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIlse Jacobsen og et par av støvlene hennes. Disse ønsker jeg meg (har snart bursdag, hint hint).

danmarkfrokost10

danmarkfrokost8OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHelt grei start på dagen med scones og te fra Perchs tehandel og flødeboller og musserende vin fra Summerbird. Såklart servert på dansk servise.

danmarkfrokost9Jan Ivar Nykvist som nettopp har gitt ut kokeboken Glød hadde laget boller med lakris for anledningen.

Les mer om danske dager på Steen&Strøm her. Det er flere arrangementer denne uken, som for eksempel high tea, dansk vinsmaking og en eksklusiv smaking med Summerbird.

Foto: Privat og Visit Denmark.

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.