Giveaway: serveringsbolle fra EvaMia

Inneholder sponsede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I det siste har jeg brukt de fine serveringsbollene- og fatene i keramikk fra EvaMia til flere cateringoppdrag, blant annet i et bryllup forrige helg og på sommerfesten til Cathrine Hammel. For det første er de jo veldig fine, men de er også så praktiske siden de er ildfaste. Det har hvertfall gjort matlaging mye enklere i det siste siden de kan settes i ovnen eller på grillen. For øyeblikket bruker jeg min skål til oppbevaring av økositroner, men den har også blitt brukt til forskjellige salater og gryteretter. Jeg har et serveringsfat som er perfekt å lage indisk kyllingcurry i.

Bollene og fatene til EvaMia er håndlaget i Palestina, og EvaMia driver en direkte, bærekraftig og etisk handel med produsentene av produktene sine. Det kan du lese litt mer om her. EvaMia har også fine kjøkkenprodukter i oliventre, armbånd, såpe og flettede kurver av raffiapalme laget i Uganda. De har en butikk på Vulkan i tillegg til nettbutikken sin. Ta gjerne en titt!

I samarbeid med EvaMia gir jeg nå bort en mellomstor Agnes Serveringsbolle til en verdi av 699,- Bollen er ca 22 cm i diameter og 8 cm høy.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekninger er:
-Følg evamiainterior på instagram
-Del dette blogginnlegget på Facebook med knappen under
-Legg igjen en kommentar på dette blogginnlegget. Husk å legge igjen mailadressen din.

Vinneren trekkes 5. juli!

44 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.