Juli oppsummert

Hjelp som tida flyr! Midt oppi leilighetskjøp og flytting og sånn har jeg helt glemt å blogge. Gikk gjennom bildene mine på instagram for å se hva jeg faktisk har gjort i juli og tenkte å oppsummere det her på bloggen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har hatt den beste sommeren i mitt liv, selv om jeg egentlig ikke har gjort så veldig mye spesielt. Har bare vært sammen med fine folk, spist is og vært en liten tur i Danmark. Helt perfekt spør du meg.
Screenshot 2015-08-05 22.00.32
Sommeren startet i Tisvildeleje, et lite ferieparadis bare 40 minutter utenfor København. Bodde på Tisvildeleje Strandhotel, lå på stranda og leste ut Helle Helle-boka og spiste danske jordbær og god mat. Men det var ganske kaldt da. Så dro vi videre til København en liten ukes tid, men det har jeg helt glemt å skrive om.

Screenshot 2015-08-05 22.00.20
I København bodde vi i denne fine AirBnb-leiligheten på Nørrebro. Hadde egentlig ingen planer, så vi handlet masse digg mat i Torvehallerne og spiste lange frokost på det lyse, fine kjøkkenet. Jeg bakte litt og tok generelt livet med ro. Jeg møtte også instagram/snapchat-venn Mette Lindgaard for taco på Hija de Sánchez. Anbefales!

Screenshot 2015-08-05 22.00.09
Litt diverse fra København. Skal skrive litt mer om det senere.

Screenshot 2015-08-05 21.59.56


På vei hjem til Oslo dro vi innom Louisiana – tidenes fineste museum et stykke utenfor København. Faktisk er det ikke så langt unna Tisvildeleje på Strandvejen. Anbefaler å ta kjøreturen ut dit innom Louisiana. Vi kjørte hele veien hjem fordi det var så mye bølger på båten ned. Så da dro vi en liten svipptur innom Gøteborg også og tok en tur i botanisk hage. Vel hjemme igjen møtte jeg Kristin og Ludo for kaffe på Supreme Roastworks (som vanlig) og leste litt i mine to nye kokebøker.

Screenshot 2015-08-05 21.59.42
Midt i ferien kom singelkokeboken jeg laget for Match.com ut. Jeg møtte en søt hund, spiste surdeigsbolle på Handwerk og drakk vin. Det siste bildet er en reklamejobb jeg gjorde for Mathallen i fjor.

Screenshot 2015-08-05 21.59.24
Jeg bakte en digg kake til et middagsselskap, med masse mørk sjokolade og kirsebær. Bakte litt andre ting også. Og spiste is på sukkerbiten fra På pinne. Om du ikke har sjekket det ut eller spist det enda anbefaler jeg virkelig å gjøre det før det er for sent. Det er bra og hjemmelaget is uten melkeprodukter eller sukker. Bare digge ting. Har spist litt vel mange sånne i sommer.

Screenshot 2015-08-05 21.59.09


Så lekte jeg turist i egen by og dro på Astrup Fearnley med mamma. Innimellom alt ble jeg tante til den søteste lille jenta noen sinne, Ella. Ellers laget jeg litt falaffel med Hipstakokken på Smalhans, hang med Astri og Ludo på Handwerk, spiste surdeigspizza og ENDA MER is fra På pinne.

Screenshot 2015-08-05 21.58.52
Så kjøpte jeg meg leilighet og rosa stoler. Hang litt med fine folk og planla livet videre. Nå er jeg tilbake på jobb og det er igrunnen helt topp. Det var sommeren oppsummert, nå er det jobbjobbjobb, høst, boklansering og flytting som står for tur.

Håper dere også har hatt en fantastisk sommer!

Følg gjerne chikujenta på snapchat og juliesmatblogginstagram for de siste oppdateringene.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.