Produktomtale
Foto: Eystein Kolstø Strømøy
Nå for tiden må jeg klype meg selv i armen hver dag fordi jeg ikke helt tror på at dette er jobben min. Tenk at jeg lever av mat nå! Chikus catering, lage oppskrifter for Godt.no, bloggen og kokebøkene. Og innimellom alt dette får jeg noen sykt kule oppdrag, som denne uken hvor jeg skal på Øyafestivalen for å sjekke ut mattilbudet deres. Hallo, for en drømmejobb!
Jeg har testet maten på Øya tidligere, mens det fremdeles lå i Middelalderparken. Jeg var imponert over matutvalget da, men nå har jeg enda høyere forventninger. Øyafestivalen har som mål å være blant de mest miljøvennlige festivalene i verden, og dette merkes på mange måter. De kildesorterer, legger til rette for sykling og oppfordrer til å reise kollektivt og de samarbeider med de flinkeste folka for å servere bra økologisk mat. Øya har gullmerke i økologisk matservering, noe som betyr at maten de serverer er nå 90% eller mer økologisk. Sist, men ikke minst satser de enda mer på vegetarmat i år, og det skal jeg teste for dere imorgen og resten av festivalen.
Les mer om mat- og miljøprofilen til Øyafestivalen her, og følg med på instagram og chikujenta på snapchat imorgen!
Kanskje ses vi på Øya?
Foto: Erik Five Gunnerud