Hagefestmat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På fredag hadde jeg en morsom cateringjobb for K-magasinet som skulle ha sommerfest i hagen. Jeg tok med meg Martin og laget mat på et fantastisk kjøkken i Ullevål Hageby. Som vanlig laget vi grønn mat med masse spiselige blomster. Blomstene bestilte jeg fra Kristin, som jeg vet snaaart har en side oppe man kan kontakte henne på. Til all den grønne maten hadde vi litt grilla svinenakke. Den hadde først ligget i sous viden, og rett før gjestene skulle spise i hagen ble den lettgrillet for å få den gode røyksmaken.

Menyen:
-Grillet svinenakke
-Squashpasta med grønn pesto og ringblomst
-Surdeigsbrød fra Handwerk, Røros-smør og sitronmayo
-Hummus, babaganoush og ajvar
-Grønn salat med bokhvete, urter og blomster
-Bresert gulrot med feta og persille
-Agurksalat med dill
-Salt karamell-makroner med kandiserte blomster

Les mer om cateringfirmaet mitt her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blomster fra Kristin. Ringblomst, kornblomst og oreganoblomst. Jeg fikk også kandiserte roseblader og fioler til makronene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Boka var såklart med. Vi serverte jo mat fra Julies grønne kjøkken. Aporpos bok, imorgen kommer den til butikkene! Og på onsdag er det lanseringsfest. Kommer du?

unnamed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *