I’m hiring!

CH_sommerfest03
Foto: Anne Valeur

Tiden er inne for å utvide Chikus-teamet! Det er mye å gjøre for tiden, og jeg må takke nei til mange jobber på grunn av manglende kapasitet. Er du en matinteresser person som vil jobbe med mat uten nødvendigvis kokkeutdannelse eller erfaring? Da er du kanskje den jeg leter etter. Stillingsprosenten er vanskelig å si, men slik det ser ut nå trenger jeg noen til å jobbe et par timer mandag til fredag, samt noe helgejobbing innimellom. Denne jobben passer perfekt for frilansere, studenter eller om man bare trenger en liten jobb ved siden av noe annet. Vanlig arbeidstid er mellom 9:30-11:30, men dette varierer. Noen uker trenger jeg kanskje bare hjelp en dag, mens andre uker trenger jeg hjelp hver dag.

Jeg søker:
-En fleksibel, ryddig og pålitelig matinteressert person
-Du er kjent med mitt konsept
-Du lager gjerne mat litt intuitivt, altså at du ikke følger oppskrifter slavisk
-Du må bo i Oslo og billappen er et stort pluss
-Du har eget enkeltpersonforetak eller er villig til å opprette det for å sende faktura

Jeg kan tilby:
-En kul arbeidsplass
-200,- i timen pluss moms
-Mer matkunnskap?
-Varierte arbeidsdager. Du vil jobbe med matlaging til faste kunder, på events, planlegge menyer, ta bestilling, hjelpe til på fotoopptak etc.

Oppstart så fort som mulig.

Interessert? Send en epost til chikuscatering@gmail.com med CV og kort presentasjon av deg selv. Har du søkt på denne stillingen tidligere? Søk igjen! Merk eposten med SØKNAD og DITT NAVN i emnefeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *