Vinnere av Julies grønne kjøkken

2015-10-03 13.30.11-1
Tusen takk for alle fine kommentarer på giveawayen denne uka. Nå har jeg trukket tre vinnere av kokeboken min Julies grønne kjøkken.

Gratulerer til:
Silje som kommenterte «Jeg blir veldig inspirert av måten du bruker grønnsaker i nye varianter hele tiden. Du lager mye mat som den følsomme magen min blir glad for. Derfor ønsker jeg å ha denne boken, slik at matlaging i den travle hverdagen min kan bli enklere 🙂 Du er inspirerende og tenker alltid nytt. Jeg digger det!»

Ellen som kommenterte «Jeg har dagdrømt om denne kokeboka siden den ble lansert. Jeg er en student som elsker god, hjemmelaget mat. At du i tillegg velger økologisk er helt i mi gate. Jeg har rett og slett ikke så mange penger til overs når jeg prøver å handle gode råvarer som er økologiske, norske og som aller helst er lokale. Jeg har boka “Kjernesunt” og elsker de gode basisoppskriftene dine. “Kjernesunt” har motivert ved at jeg tar meg tid til å lage god kvalitetsmat.»

Matdilla som kommenterte «Jeg har en veldig travel hverdag med sjonglering mellom jobb og skole, og da er det ekstra viktig å gi kroppen og hodet sunn og næringsrik mat noe du inspirer til. Jeg håper jeg vinner denne boken slik jeg får ny inspirasjonen og kan holde kroppen sunn og frisk med en litt grønnere kjøkken 🙂 Samtidig er det gøy å servere noe godt da jeg elsker å invitere venner på middagsbesøk.»

Til alle dere som deltok men ikke vant boken vil jeg gjerne tipse om at ved å bestille boken på på nett (eller ved å klikke på banneret under) får dere 50,- avslag og fri frakt. Samtidig tjener jeg noen ekstra kroner på salget.

Bruk gjerne #juliesgrønnekjøkken når dere lager grønn mat!

unnamed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.