Inneholder adlinks
Endelig er den her, boka Tom Victor Gausdal (Strand Restaurant) har brukt flere år på å få ferdig. Kokkelære er en murstein av en bok bestående av over 1555 oppskrifter fordelt på 35 kapitler. Som matblogger er jeg så heldig å få tilsendt anmeldereksemplarer av nye kokebøker en gang i blandt, og da denne deiset ned i postkassa skulle jeg bare sette meg ned og bla litt raskt i den. Jeg ble sittende i flere timer. Denne boka tar virkelig for seg alt, og på en lettforståelig måte. Dette er absolutt ikke bare en bok for aspirerende kokker, men det er ingen tvil om at den burde brukes som pensum. Boken starter med 76 sider med kjøkkenkunnskap og teknikker, og det er virkelig lærerikt. Kanskje spesielt for meg som faktisk jobber på et kjøkken uten noen kokkeutdannelse. Så kommer kapitler som suppe, salat, kraft, fisk, kjøtt, frukt og bær, grønnsaker, sylting og desserter. Det er også et eget kapittel for egg som jeg elsker. Jeg er så utrolig takknemlig for at Tom Victor har lagt ned så mye arbeid og laget denne ekstremt omfattende boken. Den er et must på alle matentusiasters kjøkken, og jeg er sikker på at den kommer til å bli den nye rødrutete.
Les mer og kjøp Kokkelære her.
2 Kommentarer