Julies grønne kjøkken i bokhylla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå har jeg endelig fått på plass Julies grønne kjøkken hjemme, og viet bøkene en hel hylle i bokhylla. Så stas! Har sagt det før, men jeg bare digger at den har åpen rygg. Det var ikke bare et utseendebasert valg, men også fordi det gjør boka mer anvendelig siden den da blir liggende åpen på kjøkkenbenken. Det er også ganske stor skrift i boka så det er lett å aktivt bruke den til matlaging. Det er Lars kjelsnes i Heydays som har designet boka.

Så en liten gladnyhet – jeg åpner nettbutikk! Butikken heter også Julies grønne kjøkken, og her skal jeg, i tillegg til å selge signerte bøker, selge utvalgte kjøkkenprodukter. Mitt første produkt er under utvikling og produksjon nå, så følg med fremover!

Julies grønne kjøkken kan kjøpes i alle Tanum-butikker, Eldorado og utvalgte Ark-butikker. Men har ikke bokhandleren boken inne så er det bare å be dem om å ta den inn. Den kan bestilles på nett via alle bokhandlerkjedene, eller via bloggen min. Da får man 50,- avslag, fri frakt og i tillegg tjener jeg litt i provisjon. Så skal du kjøpe boken setter jeg stor pris på om du gjør det her eller ved å klikke på banneret under.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unnamed

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.