To dager i Berlin

2015-10-18 19.08.13-2Denne måneden har jeg reist veldig mye, i tillegg til å ha veldig mye jobb her hjemme. Heldigvis har jeg ansatt to nye fantastiske folk til Chikus som gjør det mulig for meg å reise bort uten at det går utover jobben. De siste ukene har jeg vært på tur til Hardanger, Prestø utenfor København, Tallin og til slutt noen dager i Berlin. Turen til Berlin var bare for å ta en liten ferie, mens de andre var jobb. Så i Berlin tok jeg til sammen fire bilder og tenkte ikke på bloggen i det hele tatt. Men her er noen få og utvalgte tips, så kan du heller lese alle tipsene jeg fikk på dette innlegget eller på dette instagrambildet.

2015-10-19 11.49.47-1
Jeg bodde hos en venn midt i bydelen Mitte. Finn en fin og billig Berlinleilighet på airbnb!

2015-10-20 13.17.30-1
Spiste en digg lunsj på Le Bon som ligger ganske tilbaketrukket mellom Kreuzberg og Neukölln. Et sted ikke alle tusitene har hørt om, sa min venn Berlineren.

2015-10-19 12.46.54


En av dagene spiste vi frokost på District coffee i Mitte. Så digge frokoster, veldig pent og instagramvennlig og billig (for turister).

Og sånn utenom det har jeg bare trasket rundt i regnet, møtt norske venner, prøvd å ta trikk, sovet masse og kjørt masse rundt om kring. I Berlin har de nemlig tidenes smarteste bilkollektivordning hvor man bare booker en bil i nærheten på en app, kjører dit man skal, betaler per minutt (mye mindre enn taxi) og så plukker opp en ny når du skal videre. Vet det finnes her også, men her var det virkelig en lånebil på hvert hjørne. Som en bysykkel, bare bil. Så jeg fikk sett så mye mer av byen enn om jeg skulle tatt banen hit og dit.

Men mitt aller beste Berlin-tips tok jeg ikke bilde av. Den bittelille Ramen-sjappa Cocolo ramen. Bare dra dit!

Og forresten, ta ut kontanter. Nesten ingen steder i Berlin tar kort. Koselig fun fact: det er lov med hunder på kaféer og restaurant. Gjett hvem som ble glad da.

Lover at mine neste reiseinnlegg kommer til å inneholde litt flere aktuelle tips, men dette var alt jeg gjorde. Ekte ferie, både fra Oslo og bloggen. Følg med for reiseinnlegg fra Hardanger, Præstø og Tallin!

unnamed

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.