Årets beste julegave? Blender og Julies grønne kjøkken

I samarbeid med rawshop.no, egenreklame

blender

Foto: Anne Valeur/Kagge

Hei dere, her kommer en slags gladmelding. Jeg har samarbeidet med rawshop.no en god stund nå, og fått bruke deres blendere, spiralizere og annet kjøkkenutstyr i forbindelse med boken min Julies grønne kjøkken. Nå får man faktisk kjøpt boken min på rawshop.no, samt rabatt på alle mine favorittprodukter. Vi har også satt sammen et skikkelig juletilbud til dere blogglesere.

Svart-hoyrejulie

Du får en svart Raw-blender med 1800W og 2,5Hk (ja, det er som en liten påhengsmotor!) og toliters kolbe så man kan lage masse smoothie på en gang OG boken min Julies grønne kjøkken for 2224,- inkludert frakt. Verdien for denne pakken er opprinnelig 4189,- så det er litt av et juletilbud.

Klikk her for å komme direkte til tilbudet!

Jeg har akkurat denne modellen hjemme nå, og det er litt av en blender! Den knuser is og nøtter uten problem. Jeg har brukt den til å lage både nøttemelk og nøttesmør, og det kan du ikke i en hvilken som helst blender. Denne høykastighetsblenderen har 6 knivblader og beholderen er laget av BPA-fri uknuselig plast. Du kan lese mer om spesifikasjonene til blenderen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.