Kurs!

Insta-2-704x454
Hei dere, her kommer et lite julegavetips til en du synes burde lære litt mer om allergivennlig, næringsrik, sunn og smakfull mat. Eller kanskje til deg selv?

Jeg har slått meg sammen med dyktige Sara Lossius fra paleoliv.no for å holde kurs. Sara er en av de driftigste jeg vet om. Ved siden av å drive norges største paleoblogg hvor hun skriver om naturlig livsstil, gluten- og melkefrie oppskrifter og funksjonell trening er hun tobarnsmor, forfatter og har en podcast (hvor jeg kanskje dukker opp snart). For de som ikke kjenner til bloggen hennes fra før av anbefaler jeg å ta en titt.

På kursene våre skal Sara snakke om hvor viktig god og næringsrik mat er for kropp og sjel, mens jeg skal lære dere hvordan lage slik mat i praksis. Sammen lager vi tre retter og spiser den på slutten av kurset. Kanskje med litt vin i glasset? Dessuten blir det goodiebags…

Vi har en liten introkampanje nå før jul for de 10 første som melder seg på kurset vårt 11. februar. For å gjøre det ryddig og enkelt har vi påmelding via Sara sin blogg. Videre vil man også kunne kjøpe kurs i nettbutikken min. Introprisen er 1500,- og plassene går fort.

Klikk her for å komme til påmeldingen!

Les mer om kurset under og ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Tekstplakat 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.