Julegiveaway!

Giveaway i samarbeid med R8 Design

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bare en uke igjen til jul, og da er det på tide å gi bort en liten julegave til en av dere blogglesere. Jeg har nemlig på tampen av året inngått et samarbeid med R8 Design som er forhandler av blant annet japanske Kyocera. Jeg har gjennom et par år testet utallige mandoliner, og den med keramisk blad fra Kyocera har alltid vært favoritten og den jeg går tilbake til. Så da var gleden stor da jeg ble kontaktet av R8 Design som lurte på om jeg ville teste flere Kyoceraprodukter. Nå har jeg testet alt fra kniver, skrellere, mandoliner, stekepanner og kverner og jeg kan ikke si annet enn at jeg er superfornøyd med alle produktene. Men det får vi komme tilbake til litt senere.

Keramisk kniv! Hva er egentlig greia med det? Jeg har alltid vært litt skeptisk og tenkt at det ikke er så bra. Nå er jeg omvendt. Knivene er sylskarpe, og holder seg skarpe mye lenger enn en vanlig kniv som man jo helst skal skjerpe hver eneste dag. Det aller, aller beste med de keramiske knivene er at de kan vaskes i oppvaskmaskin! Knivene er lette og litt annerledes å jobbe med når man er vant til tyngre kniver. Helt topp for meg som sliter litt med senebetennelse å gå over til lettere kniver. Det eneste keramiske kniver ikke kan er å kutte i bein.

Julegiveaway!
I samarbeid med R8 Design gir jeg bort en gavepakke med en hvit keramisk kniv og en skjærefjøl i bambus til en av dere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

-Del dette innlegget på facebook med knappen under
Lik R8 Design på facebook
-Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet her hvor du bekrefter at du har delt og likt

Vinneren kåres søndag 20. desember! Kan dessverre ikke love at settet kommer frem i tide til jul, men det er jo fint med en forsinket julegave også? Lykke til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

25 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.