Oslo Design Fair

64216-3d61a-feature

Designinteresserte har kanskje fått med seg at gave- og interiørmessen i Lillestrøm har byttet navn til Oslo Design Fair og i tillegg fått et skikkelig løft med ny profil laget av Bielke&Yang? Hvis ikke, ta en titt på hjemmesiden og det sykt rå programmet i år. Dette er jo igrunnen en bransjemesse, men det er helt åpent for privatpersoner også. Og ganske så spennende. Det åpner imorgen, torsdag, og varer ut helgen. Jeg skal dit av to grunner.

Jeg skal først og fremst ut på messen i sammen med min samarbeidspartner R8Design for å demonstrere bruk av Kyoceraprodukter og servere smaksprøver på en av mine mest populære oppskrifter. Du finner meg på stand C01-14 og C01-15 mellom 10-14 hvertfall.

Og så er jeg på messen som innkjøper til nettbutikken min Julies grønne kjøkken. For det er nemlig ikke meningen at det kun skal være tre produkter der til evig tid. Åneida, den skal sakte men sikkert fylles med de beste, norske kjøkkenproduktene. Og så må jeg jo sikle litt på tiki-sofaen som jeg har en slags urealistisk plan om å kjøpe (til meg selv).

Håper vi ses rundt på Oslo Design Fair!

64210-62eca-feature

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.