Foto: Joakim S. Enger
Jeg har hatt besøk av Botrend på kjøkkenet mitt og snakket om blant annet bøker, business, stolene mine, nettbutikkplaner, norsk design og funksjonelle løsninger. Jeg har faktisk ikke vist frem kjøkkenet mitt slik det ser ut i dag, med nye hvitevarer og hyllesystem. Ta en titt på artikkelen om du er interessert i å se mer. Totalrenoveringen av leiligheten min er forresten utført av Minna Riska i MDH arkitekter.
Aprops business, jeg er så fornøyd med å bli introdusert slik:
Matblogger, kokebokforfatter og bedriftsleder. Julie Ilona Balas har oppnådd mye i løpet av sine 24 leveår. Og nå som cateringselskapet hennes, Chikus Catering, har vokst seg fra enkeltpersonforetak til AS, blir ikke akkurat dagene kortere.
– Man blir mer business-smart av å jobbe seg halvt i hjel, sier Julie Ilona Balas med et smil.
Og akkurat det skal jeg seriøst skrive litt mer om snart. For det er ikke så smart å jobbe seg halvt i hjel.
Les hele saken om kjøkkenet mitt her. Og ha en god helg!
Foto: Joakim S. Enger