17. mai og et bloggtips

MG_0052-2

Foto: Maja Hattvang

17. mai har aldri vært min favorittdag, men i år var min eneste plan å bare ta det som det kommer. Starta med champagnefrokost hjemme hos Maja og Lars. Maja hadde bakt brioche og laga sykt digge frokostburgere. Jeg hadde med masse ost. En veldig bra start på dagen.

MG_0063-2

Som Maja så fint skrev om gjengen: Vi møttes på et dansegulv i 2008 og siden har vi hengt sammen, blitt kjærester med hverandre, noen har slått opp, andre har gifta seg, men alle er fremdeles venner. Så fint.

Så drakk vi masse bobler, lolla og dro litt hit og dit. Spiste pølse og nitrogen-is på Terriotoriet, var på hjemmefest og på Parkteatret. Alt i alt en heelt perfekt dag som ble avsluttet før 21 i senga med en pizza. Gleder meg allerede til neste 17. mai, og det har jeg aldri gjort før.

MG_0069-2
Tok ingen bilder selv, bortsett fra en hel haug stygge snapchats. Så derfor lånte jeg disse fine bildene som Maja tok. Og her kommer kanskje min beste blogganbefaling noen sinne. Maja driver nemlig favorittbloggen min, den eneste jeg faktisk sjekker hver dag. Og det er ikke bare fordi Maja er en god venn, men fordi den inneholder kvalitetsinnlegg om alt som er best; kultur, reise, mote, interiør, mat&drikke og skikkelig bra produktanmeldelser. Og veldig fine bilder da. Det er en såkalt livsstilsblogg, men den eneste av sitt slag som fenger meg hvertfall. Sluker alt, til og med kommentarfeltet.

Hjelper såklart også at hun bor i verdens fineste leilighet. Eksempel 1, eksempel 2. At hun av og til lager min mat. At hun ser smashing ut selv i pøsregn. Og at vi feirer de fleste av livets fine ting sammen.

Synes faktisk alle burde ta en tur innom bloggen til Maja Hattvang. Den er så fin og bra. Bla litt i akrivet og få tips til den beste hudpleien, de beste bøkene, de beste stedene å spise ++

Nå stikker jeg på en liten ferie til Færøyene for å feire bursdag, spise god mat og ri på hest. Blant annet. Følg chikujenta på snap og #julieogannepåtur på insta. Snakkes i neste uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.