Da jeg laget disse ispinnene her for leden og snappet underveis tok det helt av. Isformene er herfra før noen flere spør om det. Føler disse ikke trenger så mye forklaring. Digg drikke i isform? Ja takk! Her kommer på oppskriten på to forskjellige typer «alkopops».
Pina colada:
-1 boks kokosmelk eller kokoskrem
-100 g frossen ananas
-1 ss agavesirup
-4 cl mørk rom
Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten. Gir 4-6 ispinner.
Proseccopops:
-1 kurv bringebær
-1/2 flaske musserende vin
Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten. Altså dette er såååå enkelt, og en helt perfekt dessert i sommervarmen. Man kan såklart bytte ut prosecco med annen musserende vin, og bringebær med andre typer bær.
Oppskriften er publisert på godt.no
2 Kommentarer