Sykt late feriedager

stranda7
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Henger så mye nede på stranda nå, uansett vær. Og det skifter uansett så fort, så jeg har med både bikini og ullgenser. Og termos med varm drikke. Det er bare 250 meter fra huset mitt og ned til stranda, så nå er jeg bare hjemom en tur for å slenge sammen noe strand-lunsj. Det går som regel i middagsrester, potetsalat eller bare masse frukt. Her for leden spiste jeg nypotetsalat med friske erter, reddik, dill, spekeskinke, pære og vesterhavsost. Superdigg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har fått en sykkel her nede også nå, så jeg kan sykle ned til stranda på ca 30 sekunder. Det er 7 km til butikken (!) så denne ferien er ikke sååå lat altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har lest Jeg kommer snart av Selma Lønning Aarø og fniser som en gal. I tillegg til å være veldig morsom er den også høyst viktig og alvorlig. Anbefaler virkelig å lese den. Spesielt med lyden av bølgeskvulp i bakgrunnen og med sand overalt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoen dager blir jeg bare i hagen. Har tross alt en veldig fin hage også hvor jeg har behagelige solsenger og er omringet av høye bambushekker. Begynte på Heidi Furre sin nyeste bok Ungdomsskulen. Det er forresten helt tilfeldig at jeg bare har med Flammebøker på ferie. De er ikke sponset, men kjøpt på sommersalget deres. Har ikke kommet så langt i boka til Heidi, men kjenner meg allerede så igjen og jeg gleder meg til å sluke resten på stranda etterpå.

stranda5Kanskje tidenes beste strandsommermat? En enkel salat med rød spisskål (må ikke forveksles med vanlig rødkål, denne er myyye bedre!), mozzarella, agurk, tomat, cantaloupemelon og basilikum. Mmm!

Nå skal jeg tilbake til stranda, kjøpe solbærsorbet, drikke kald øl og kanskje ta feriens første bad? Denne ferien altså, den diggeste på lenge. Senere skal jeg på hylleblomstslang og lage saft.

P.S. Feriehuset jeg bor i er lånt av Novasol og VisitDenmark!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.