Leske

leske
For et par uker siden fikk jeg en tung overraskelsespakke hjem. Nemlig en eske med leske. Leske er et ganske nyoppstartet firma som drives av to brødre som savnet et utvalg av bra alkoholfri drikke. Det finnes mange anledninger til å bytte ut alkohol med alkoholfritt, og da er det fint at noen bare kommer og leverer de beste varene hjem. Jeg kjenner den ene broren som har startet opp leske, og da jeg ble spurt om å teste november-esken kunne jeg selvsagt ikke si nei. Jeg får til info ikke betalt for å skrive om dette!

I novemberesken var det masse digg. En fransk musserende tranebærjuice, en bringebær- og ripslimonade, to ingefærøl, to sjelevarmere som kan drikkes både varm og kald, en boblende eple- og rabarbrajuice og en stor eplecider. I tillegg var det en salt karamell-popcorn og smaksprøver på te. I esken fulgte det med en oppskrift på en mocktail – altså en cocktail uten alkohol.

Selv kommer jeg ikke til å bytte ut vin med alkoholfritt med det første, jeg ELSKER vin. Men det er fint å ha et bra alternativ når man vil drikke alkoholfritt. Spesielt nå i jula når det rett og slett kan bli litt for mye av det gode. Desember-esken har jeg også fått, og den ser lovende ut den også.

Leske fungerer som et abonnement, hvor man får månedlige leveranser. Man kan også bestille en gavepakke eller bare én eske til seg selv. Esken blir levert hjem, eller på nærmeste postkontor. ganske praktisk igrunn! Ta en titt på hjemmesiden deres her om du synes det ser interessant ut. Desember-esken sendes ut 15. desember, så du har sånn ca en uke igjen på å bestille om du vil ha en digg alkoholfri julepakke.
leske

leske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.