Ny hårfarge

nytt hår
Forrige uke var jeg hos min faste frisør, Floke grønn frisør, for å fikse litt på etterveksten. Siden sist har de fått en ny daglig leder, Mari, og blitt offisielt sertifisert som grønn salong.

Jeg prøver å bli litt mindre platinablond, så planen er å la håret vokse ut så mye som mulig mens vi bare striper etterveksten litt. Når etterveksten blir lang nok skal vi farge håret nærmere min egen hårfarge. Enn så lenge har vi bare tonet håret i en beige farge, slik at hele håret blir litt mer naturlig og mykere. Toning er igrunnen bare en rask farging man har i vått hår i vasken, så fargen tar ikke så mye som om man ville sittet med det som vanlig. Er så fornøyd med den nye fargen, og kommer nok til å fortsette å bare tone håret fremover.

ny hårfarge
Her ser man min egen hårfarge og hvordan vi fikser etterveksten. Aller helst skulle jeg bare helfarget etterveksten hver gang, men det tror jeg ikke håret hadde tålt nå. Jeg tar alltid hårkur hos frisøren, for det bleika håret mitt er tross alt ganske slitt. Jeg tar Olaplex-proteinkur en gang i uka og en fuktighetskur fra Evo kanskje 2 ganger i uka hjemme for å holde det mykt og blankt. Det er forresten 20% rabatt på Evo-produkter hos Floke Oslo nå!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.