En stor forandring

Okei dere, i sommer har jeg gått gjennom en ganske stor hårforandring. Og jeg elsker det!


Håret mitt har vært mellomlangt og blondt en god stund. Så dette er før-bildene. Etter flere runder med bleking og farging av ettervekst ble det til slutt ganske slitt og tørt. Jeg brukte mye hårkur og behandlinger for å holde det fint. Det toppet seg i sommer da et par tjafser bare brakk rett av 5 cm fra hodet.


Så da booket jeg time hos den faste frisøren min Floke Oslo for å prøve å fikse sveien slik at man ikke så de brukkede tjafsene. Jeg fikk en kort bob med en mer naturlig og dempet blond farge jeg kunne rufse litt til. Jeg var igrunnen veldig fornøyd, men en sånn sveis krevde mye styling og vedlikehold, så da gjorde jeg rett og slett dette:


Jeg dro tilbake til frisøren min og ba henne om å barbere av alt håret mitt. Først var hun litt skeptisk og klippet det av med saks så det var bittelitt lengde på det, før vi til slutt endte opp med å barbere det 12 mm på toppen og 9 mm bak. Siden dette er en sveis jeg planlegger å ha en god stund fremover bleket vi det lille som var av hår, og skylte med rosa balsam. Hehe. Håret var rosa i et par dager, men nå er det bare vanlig blondt. Jeg kan nesten ikke få sagt hvor mye jeg elsker denne frisyren. Flaks jeg hadde fin hodefasong og kledde dette, for jeg har aldri brukt mindre tid på hår. Går bare inn i dusjen og ut igjen uten å gjøre noe mer. Har kanskje litt voks i det nå som det har blitt litt lenger. Allerede etter to uker synes jeg det har blitt litt for langt, så har booket en ny time for å barbere det enda kortere.

Kan ikke anbefale å barbere av seg håret nok. Det er så befriende, tidsbesparende og ikke minst gøy. Har fått så mange komplimenter av helt fremmede på gata, bussen og klubben. Planen er å ha håret sånn til jeg går lei, og da er det jo bare å spare det ut igjen. Gled dere til mange rare sveiser underveis.

Kunne ikke vært mer fornøyd med Floke Oslo som har gått gjennom alle disse sveisene med meg, så book time her hvis du skal gjøre noe gøy med håret.

0 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.