Nighthawk diner på Frogner

nighthawk diner

I forrige uke ble jeg invitert på føråpningen av Nighthawk diners nye avdeling på Frogner. Å smake seg gjennom restauranters menyer må være det aller beste ved å være matblogger? Som Tøyenbeboer er det ikke så ofte jeg er i Frognertraktene, men i det siste har det poppet opp flere interessante spisesteder her som gjør at jeg tar turen i ny og ne. De fleste kjenner til Nighthawk diner på Løkka? Det amerikanske stedet hvor det nesten alltid er kø i helgene. Det virker som folk fra hele byen kommer til Løkka for å spise pannekaker og drikke milkshake på søndager. Nå har de altså åpnet en avdeling til, så det blir spennende å se om det blir kø her også i helgene. Den nye avdelingen ligger i Bygdøy allé 15!

nighthawk diner
Frogner-avdelingen ligner på Løkka-avdelingen med klassisk amerikansk dinerstil. Speilblankt, varmt treverk og gulldetaljer. Interiør i burgunder og mørkegrønt. De bittesmå flisene er lagt for hånd, og til og med skruene er som på 50-tallet. Man merker at de har gjort seg skikkelig flid.

nighthawk diner
Menyen er ganske lik som på Løkka, bortsett fra at her har de fått en smoker. Det første vi fikk servert var BBQ-kylling. Supersaftige og møre kyllinglår rett fra smokeren med Carolina caviar – en grov salsa laget med bønner og mais. Det passet veldig bra sammen.

Hadde med meg Maja på smakingen. Vi drakk hundre kopper kaffe. Elsker at servitørene kommer og spør om påfyll hele tiden. Det er nesten ikke diner uten bottomless coffee.

nighthawk diner
Neste servering var spareribs og bønnestuing. Begge deler var digg, men er det bare jeg som synes det er litt stress å spise tilbehøret mens man spiser spareribs? Også spareribs kom rett fra smokeren og var supermørt, så ingenting å utsette på det.

nighthawk diner

nighthawk diner
Så kom retten Nighthawk diner kanskje er mest kjent for, nemlig pannekakene. De er SÅ fluffy. Har aldri spist så fluffy amerikanske pannekaker faktisk. De blir servert med blåbær- og jordbærsyltetøy, smør og lønnesirup. Mmm! Jeg orket bare en halv etter den lunsjen vi hadde hatt. Men skal lett tilbake en søndag og spise de pannekakene. Og drikke boozy milkshake.


Detaljene er håndmalt og belagt med bladgull. Alle detaljene teller her. Så hvem passer egentlig Nighthawk diner for? De aller fleste, vil jeg si. Her serverer de klassisk dinermat som det vi fikk over, samt burgere og annen frokostmat. De fleste liker amerikansk mat. Det er forutsigbart, men forseggjort. Jeg har spist cæsarsalaten et par ganger, og den er en av få skikkelig gode cæsarsalater i denne byen. Den nye avdelingen på Frogner er litt mer romslig enn på Løkka, og barnevennlig. Ses en søndag!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.