Den aller beste påleggsrøren

avokado feta dill
Midt oppi all julematen fikk jeg skikkelig lyst på noe som ikke er julete i det hele tatt. Denne påleggsrøren laget jeg egentlig som en dipp, men fant ut at den passer vel så godt på knekkebrød eller rundtstykke. Tre gode ting kombinert må jo bare bli bra. Jeg elsker både avokado, fetaost og dill. Røren holder et par dager i kjøleskap, men kan bli litt brunere underveis.

Avokado- og fetarøre:
-1 stor avokado
-50 g fetaost
-½ lime
-½ ts pepper
-2 ss olivenolje
-1 håndfull dill

Fremgangsmåte:
1. Del avokadoen i to og fjern steinen. Grav ut fruktkjøttet og ha det i en blender, eller stavmikserboks.

2. Smuldre fetaosten og skvis limesaft over avokadoen. Ha pepper, olivenolje og dill over og kjør til en jevn masse.

3. Fetaosten er salt, så det trenger man ikke å tilsette. Men smak eventuelt til med mer lime og pepper.

Yum!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.