Rosa chiapudding

rosa chiapudding

Dette er den siste oppskriften jeg har laget for PureSkin.no, hvertfall for nå. Så jeg tenkte å dele den her også med dere. Nå som det er juletid blir det ofte en del fete måltider. Da er det helt perfekt med en lett og frisk, men samtidig mettende frokost. Da er en chiapudding den ultimate frokosten, spør du meg.

Denne rosa chiapuddingen inneholder rødbetjuice, mandelmelk og bringebær. I tillegg er den tilsatt litt Alchemy Beauty Elixir, som gjør denne superfrokosten ekstra næringsrik. Dette kan droppes om ønskelig, den er fortsatt næringsrik og god!

Topp chiapuddingen med det du liker best. Jeg foretrekker friske bringebær, banan og en dæsj nøttesmør. Du kan også bruke hakkede nøtter, ristede frø og kjerner eller annen type frukt eller bær.

Denne oppskriften gir to store eller fire små porsjoner.

Rosa chiapudding:
-100 g bringebær
-2 dl rødbetjuice*
-2 dl mandelmelk
-1 ss agavesirup
-4 ss chiafrø
-4 ts Alchemy Beauty Elixir**

*Har du ikke rødbetjuice kan du også bruke for eksempel blåbærjuice i denne oppskriften
**Kan droppes

Topping:
-1 banan
-1 håndfull bringebær
-2 ss nøttesmør

Fremgangsmåte:
1. Start med å mose bringebær med en gaffel i en bakebolle.

2. Juice et par rødbeter, eller bruk ferdigkjøpt rødbetjuice. Du kan også bruke annen type juice, for eksempel blåbær.

3. Ha juicen, mandelmelk og agavesirup sammen med bringebærene og visp sammen. Tilsett chiafrø og Alchemy Beauty Elixir og visp det godt sammen. La blandingen stå i romtemperatur i 10 minutter, før du rører i den på nytt.

4. Fordel blandingen i 2 store eller 4 små beholdere, gjerne med lokk. Sett i kjøleskapet over natten, eller et par timer slik at chiafrøene får svellet ordentlig.

5. Topp med friske bringebær, bananskiver og nøttesmør rett før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.