En sjokkerende brunch-opplevelse

brunch theatercaféen
Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg legger aldri ut negative restaurantanmeldelser. Egentlig fordi jeg aldri før har opplevd noe hårreisende dårlig, men også fordi jeg heller vil tipse dere om bra ting – heller enn å legge ut en anmeldelse fra et sted som bare er sånn passe. Men etter søndagsbrunch på Theatercaféen må jeg faktisk dele en negativ opplevelse.

Rett etter besøket vårt, sendte jeg en lang og utfyllende epost til Theatercaféen og spurte om det hadde skjedd noe ekstraordinært der den dagen som gjorde at vi fikk den behandlingen vi fikk. Den har de nå hatt tre dager på seg til å svare på, men jeg har ikke hørt noe fra dem. Derfor må jeg bare gå ut i fra at dette er normal service hos dem.

Grunnnen til at jeg dro til Theatercaféen for å spise brunch denne søndagen var fordi de har startet med et konsept som heter beats&brunch. Hver søndag i mars har de forskjellige DJs som spiller musikk og en egen brunchmeny med alle klassiske brunchretter og div champagnecocktails. Høres jo veldig bra ut det. Men det virker som de som jobber der har fått dette konseptet tredd over hodet og at de egentlig ikke har lyst. Konseptet tiltrekker seg jo definitivt litt yngre mennesker enn de som vanligvis går dit.

For å starte med det positive – maten var kjempegod! Mye freshere enn antatt egentlig, og prisene er ikke heeelt gale. Min tartar kostet 139,- og Majas eggs benedict kostet 175,- Mimosa med ferskpresset appelsinjuice kostet 125,-

Servicen derimot er det verste jeg har opplevd på en restaurant. Hadde det vært fra bare en av servitørene hadde det vært «greit», men vi hadde tre forskjellige servitører som alle var nedlatende og frekke. Det startet med at vi hadde booket et bord til 6 personer, men vi fikk et firemannsbord og et tomannsbord som sto ganske langt unna hverandre og med en liten skillevegg imellom. Det var så høy musikk at det var umulig å prate sammen over bordene. Da vi ville bytte bord føltes det som om vi var en eneste stor byrde for dem – og vi burde jo bare gått der og da.

Vi fikk et nytt bord, men den frekke og nedlatende tonen fra servitørene bare fortsatte gjennom hele måltidet. Jeg gidder ikke en gang nevne alt, men vi følte oss ikke velkommen der i det hele tatt. De ryddet av maten før vi var helt ferdige å spise, og tok glass med mer drikke igjen i. Musikken var så høy så de hørte ikke at vi ba dem om å ikke ta det fra bordet. Da regningen kom var min mat slått inn med feil pris, og da vi påpekte dette bare sukket servitøren og gikk.

Om jeg skulle skrevet ned alt hadde dette innlegget blitt utrolig langt. Men med dette vil jeg gjerne advare dere mot å legge igjen pengene deres hos Theatercaféen. Vi kan kreve normal service og gjestfrihet, og vi skal ikke finne oss i sånn service. Konseptet beats&brunch er egentlig bra, men det funker rett og slett ikke i en så gammeldags restaurant hvor de tydeligvis bare vil ha en type gjester.

5 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.