Sjokolademilkshake fra Julies grønne kjøkken

Egenreklame

sjokolademilkshake

Foto: Anne Valeur

Er det lov å drømme litt om våren med dette vårlige bildet fra boken min, Julies grønne kjøkken.

Jeg kaller dette for en milkshake, men den trenger absolutt ikke å ha melk eller iskrem i seg. Bruk hjemmelaget nøttemelk istedenfor. Her finner du oppskrift på hjemmelaget nøttemelk, ellers anbefaler jeg å bruke den usøtede mandelmelken fra Alpro! Den får en kremet konsistens av bananen og dadlene. Kast for all del ikke de brunflekkede, overmodne bananene som har en tendens til å dukke opp!

Jeg drikker denne digge powershaken til frokost, som en dessert eller før/etter trening når man trenger litt ekstra energi. Av og til tilsetter jeg et espressoshot eller to også. Anbefales!

Sjokolademilkshake:
2 porsjoner – 10 minutter
• 4 dl nøttemelk
• 1 banan
• 2 store dadler
• 2 ss kakaopulver
• en klype havsalt
• en håndfull isbiter

1. Lag nøttemelk, eller bruk ferdig usøtet fra butikken

2. Ha banan, dadler, kakaopulver, salt og nøttemelken i en blender. Kjør til alt er helt finmost.

3. Tilsett isbitene og kjør til ønsket konsistens.

Minner om at man kan kjøpe bøkene mine i nettbutikken min, og få med en valgfri hilsen om man vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.