Inneholder sponsede produkter
Disse matmuffinsene er helt perfekt å lage en stor porsjon av. Så har man noe godt og raskt til frokost, lunsj eller kvelds. De kan fint fryses og tas opp på morgenen så er de ferdigtinte til lunsjen. De passer også perfekt i piknikkurven!
Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat
Oppskriften gir ca. 20 muffins
-5 dl glutenfri melblanding
-2 dl glutenfrie havregryn
-1 ts fiberhusk
-1 ts bakepulver
-1 ts salt
-1 ts pepper
-1 klype kajennepepper
-1 dl olivenolje
-3 dl melk (mandelmelk, rismelk, havremelk)
-2 egg
-100 g fetaost
-200 g soltørket tomat
-200 g oliven uten stein
-1 bunt basilikum
1. Start med å blande alt det tørre i en stor bakebolle. Glutenfritt mel (eller en blanding av ris- og havremel er bra), havregryn, fiberhusk, bakepulver og krydderet.
2. Visp sammen egg, melk og olje i en annen bolle og bland det så sammen med det tørre.
3. Tilsett smuldret fetaost, soltørket tomat i små biter, oliven og finhakket basilikum.
4. Fordel røren i muffinsformer. Stekes ved 240 grader i 15-20 minutter.
Oppskriften er publisert på godt.no!
P.S. EvaMia-bollen var en gave og derfor er innlegget merket.
4 Kommentarer