#snertensingelmat

OLYMPUS DIGITAL CAMERAForrige uke gjorde jeg en morsom jobb. Jeg har nemlig utviklet oppskriftene til en singelkokebok for match.com. Så i forrige uke var vi tilbake i studio Mulm for å ta bildene til boken, som til slutt blir en e-bok. Jeg hadde med meg Kristin og hunden Ludo i studio, samt fotograf Nathalie Hermier fra Släger kommunikasjon. Jeg hadde en drømmedag da jeg fikk plukke rekvisitter i showroomet til Iittala. Under ser dere en liten sniktitt fra dagene i studio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så mange fine Iittala-ting. Må ha den vasen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALudo følger med…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nathalie Hermier, fotograf og representant fra Släger kommunikasjon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne gryten altså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADen ene dagen hadde jeg bursdag, så da spratt vi en champagne til lunsj, inviterte noen naboer og spiste opp restene fra opptaket. En helt perfekt bursdag spør du meg!

Viser dere såklart mer når prosjektet er ferdig, men dette er hvertfall hva jeg har jobbet med i det siste, i tillegg til å skrive ferdig den grønne kokeboken min for Kagge.

4 Kommentarer

  1. Hei! Lagde nettopp gyoza-oppskriften din, det ble mega-mums. Men, vi har nesten halvparten av fyllet igjen, og ikke flere gyozapapir. Har du noe tips til hva vi kan bruke resten til?

    • Så bra å høre! Jeg hadde også litt fyll igjen (og wrappers for den saks skyld, bare gadd ikke å brette flere) og det kan fint stekes som vanlige kjøttboller. Perfekt i suppe for eksempel.

  2. Hei! Lagde nettopp gyoza-oppskriften din, det ble mega-mums. Men, vi har nesten halvparten av fyllet igjen, og ikke flere gyozapapir. Har du noe tips til hva vi kan bruke resten til?

  3. Så bra å høre! Jeg hadde også litt fyll igjen (og wrappers for den saks skyld, bare gadd ikke å brette flere) og det kan fint stekes som vanlige kjøttboller. Perfekt i suppe for eksempel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *