Reisetips?

_AVE4250

Foto: Anne Valeur

Nå for tiden er det mye reising på gang. Forrige uke startet med en tur til Hardanger og ble avsluttet med en fantastisk middag på Frederiksminde hotel like utenfor København. Skal såklart skrive om begge disse to reisene, men aller først ønsker jeg meg dine tips. Denne helgen reiser jeg nemlig til Tallin fordi det er Estonian restaurant week, og derfra drar jeg direkte for et par dager ekte ferie i Berlin. Og jeg har jo ikke vært i noen av de byene før (bortsett fra 24 timer i Berlin på klassetur for snart 10 år siden). Så har du noen tips til hva jeg burde gjøre, se og spise i Tallin og Berlin blir jeg superglad.

På bildet over er jeg forøvrig på nordens bredeste strand på sydvestkysten på Jylland. Der var jeg for tre uker siden. Jeg ELSKER å reise. Har vært så heldig å få låne det råeste reiseutstyret av Rimowa i år, så i dag har jeg vært innom og oppgradert min lille Bossa Nova til en større modell. Nå gleder jeg meg til å utforske Tallin og Berlin.

_AVE4219

unnamed

13 Kommentarer

  1. Berlin: frokost på Café Einstein Stammhaus, lunsj og kaffe hos Distrikt Coffee, dinner & drinks på Pauly Saal og Crackers!

  2. Tallinn er en flott by! 🙂 Anbefaler å ta turen til Olde Hansa i gamlebyen. En opplevelsr av å reise tilbake til middelalderen. Bestill bjørn eller villsvin og skyll ned med honningmjød.
    I Gamlebyen ligger også en pub som brygger all øl selv. Mener å huske at det het Beer House. 🙂

  3. Både Tallin og Berlin er fine byer! I Tallin anbefaler jeg virkelig å se deg rundt i gamlebyen og prøve middelaldersrestauranten Olde Hansa (mest for stemningens skyld). Sjekk også TripAdvisor for gode restauranter 🙂

    • Takk for tips. To stykker som anbefaler Olde Hansa. De fleste måltidene er allerede booket i Tallin, men bør stikke innom for stemningens skyld som du sier 🙂

  4. Julie! I Berlin må du få med deg Der goldener han og Transit til middag, Café Einstein Stammhaus til frokost, Markthalle Neue hvis de har matmarked og shoppe på Voo Store (veldig mye fint, litt dyrt). God tur!

  5. Sjekk ut chamäleon theater i Berlin. Litt dans, litt sirkus, litt DJ og litt teater. Guacamole Burger på Burgeramt er sykt nam, Planlegg for stooooore frokosten. Og matavdelingen på KaDeWe er enhver fooodies våte drøm. Og vintage bowling i kjelleren på Tante Lisbeth i Kreutzberg. Og lei sykkel, dersom været tillater det. Sykkel og s/u-bahn er den beste måten å bevege seg på.

  6. Il Casolare (superdigg italiensk, pizza med ricotta!), White Trash (festlig opplevelse), Santa Maria eller Maria Bonita (deilig Mexikansk), Katzorange og Neue Heimat. Have fun!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *