Krabberøre

krabberøre på toast

Sommer er krabbeseong! Jeg prøver hvertfall å spise så mye krabbe som mulig. Prøv denne digge påleggsrøren på godt surdeigsbrød eller toast.

Ingredienser:
-1 krabbeskjell
-2 ss mayo
-2 ss rømme eller creme fraiche
-20 g rognkjeksrogn
-1/2 rødløk
-2 ts sitronsaft
-salt og pepper
-kjørvel til topping

krabberøre, krabbe

1. Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.

2. Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.

3. Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.

Oppskriften er publisert på godt.no!

Glad i krabbe? Hva med krabbepasta? Eller fynsk skalldyrpasta med krabbe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *