Kom på søndagsmiddag!

sondagsmiddag bannerjulie og maja
Maja Hattvang og jeg har vært gode venner i snart ti år, og det siste halvåret har vi også vært bloggkollegaer. Vi hadde lyst til å gjøre noe større, bloggbasert sammen, og tidligere i høst fikk vi en idé som kombinerer alt vi liker og er gode på: vi arrangerer søndagsmiddag! Og ikke for hvem som helst, men for dere som følger oss.

I Søndagsmiddag med Julie og Maja inviterer vi leserne våre hjem til oss på nettopp søndagsmiddag. Med måltidet som samlingspunkt vil vi bryte ned barrieren mellom blogger og leser, og gi noe tilbake til dere som har fulgt og støttet oss i alle år. At dere leser denne bloggen må jo bety at vi har hvertfall et par felles interesser, og det skal bli så hyggelig å få møte noen av dere og snakke om bøker og ost og kunst kanskje.

Første middag er hjemme hos Maja på Bislet allerede neste søndag, 13. november. Vil du komme? Legg igjen en kommentar her eller på Majas blogg (eller hvorfor ikke begge, for å doble sjansen), og skriv litt kort om hvem du er og hvorfor du har lyst til å bli med. Skriv gjerne også om du har eventuelle allergier eller lignende. Det er selvsagt helt gratis, men vær obs på at vi skal dokumentere kvelden på våre sosiale kanaler med foto og video. Vi trekker én person hver, som får ha med seg én venn. Da stiller vi liksom likt, og alle kjenner noen rundt bordet :–) Tror det blir megakos og håper noen har lyst til å komme! Vi trekker på onsdag, så ikke nøl med å melde deg på. Det blir god mat, hyggelige folk, topp stemning og kanskje en liten overraskelse. Vi gleder oss!

14 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.