Kom på søndagsmiddag!

sondagsmiddag bannerjulie og maja
Maja Hattvang og jeg har vært gode venner i snart ti år, og det siste halvåret har vi også vært bloggkollegaer. Vi hadde lyst til å gjøre noe større, bloggbasert sammen, og tidligere i høst fikk vi en idé som kombinerer alt vi liker og er gode på: vi arrangerer søndagsmiddag! Og ikke for hvem som helst, men for dere som følger oss.

I Søndagsmiddag med Julie og Maja inviterer vi leserne våre hjem til oss på nettopp søndagsmiddag. Med måltidet som samlingspunkt vil vi bryte ned barrieren mellom blogger og leser, og gi noe tilbake til dere som har fulgt og støttet oss i alle år. At dere leser denne bloggen må jo bety at vi har hvertfall et par felles interesser, og det skal bli så hyggelig å få møte noen av dere og snakke om bøker og ost og kunst kanskje.

Første middag er hjemme hos Maja på Bislet allerede neste søndag, 13. november. Vil du komme? Legg igjen en kommentar her eller på Majas blogg (eller hvorfor ikke begge, for å doble sjansen), og skriv litt kort om hvem du er og hvorfor du har lyst til å bli med. Skriv gjerne også om du har eventuelle allergier eller lignende. Det er selvsagt helt gratis, men vær obs på at vi skal dokumentere kvelden på våre sosiale kanaler med foto og video. Vi trekker én person hver, som får ha med seg én venn. Da stiller vi liksom likt, og alle kjenner noen rundt bordet :–) Tror det blir megakos og håper noen har lyst til å komme! Vi trekker på onsdag, så ikke nøl med å melde deg på. Det blir god mat, hyggelige folk, topp stemning og kanskje en liten overraskelse. Vi gleder oss!

14 Kommentarer

 1. hei julie.
  jeg føler at jeg skylder deg en kommentar når det ikke er en gevinst i potten. men det høres så hyggelig ut med en søndagsmiddag og selv om jeg ikke har lest noe av vigdis hjort eller har mega peiling på 9 eller 12 mnd lagret ost så tror jeg vi kan finne noe å snakke om. hvis vi sees på søndag så tar jeg med en glutenintolerant namsos-gal og studievenninne fra khio. håper vi sees og god mandag

 2. Hei! Jeg kommer gjerne på middag som et digg avbrekk i flyttepakking på vei til Torhov, hurra! Jeg spiser ikke kjøtt, bare fisk, og tåler ikke rå rotgrønnsaker. (Jej, tenker dere nå). Har venta på hva dette «Maja & Julie»-samarbeidet skulle kulminere i, og dette ser jo helt fantastisk ut!

  PS: Jeg leser bøker, går i demonstrasjoner, spiser mat og jobber med mennesker. Så jeg KAN faktisk snakke om noe annet enn hunder. 😉

 3. Hei Julie! Jeg kommer gjerne! 😉 Det hadde vært så gøy! Jeg spiser alt, men er ikke veldig glad i lam. Håper dere velger meg! haha!

 4. Hei! Jeg er en 27 år gammel kronisk bloggleser, som nesten ble starstruck da jeg kunne invitere deg til min søsters utdrikningslag i vår. Jeg oppsøker både din og Majas blogg for å kunne lese om ting jeg selv liker: god mat, norsk samtidslitteratur, ting som skjer jeg ikke har fanget opp selv og selvfølgelig hudpleie! Hadde vært hyggelig å treffe dere i en annen setting, snakke om store og små ting og treffe andre sterke, kule damer (og menn).

 5. hei julie,
  jeg og vennen min som også har skrevet til deg her, har så utrolig lyst til å komme på middag! vi er begge to glade i å lage mat fra bunnen av og hadde satt pris på noen tips og triks fra dere. vi er begge småfans av bloggen din, og siden aslak introduserte meg for kokebøkene dine vil jeg ta med han, om du velger meg da. jeg er allergisk mot gluten, men ellers altetende.
  håper vi sees!

 6. Dette er et veldig fint konsept! Jeg vil komme på søndagsmiddag hos dere fordi jeg har lest bloggen din i mange år. Hver gang jeg mangler inspirasjon til matlaging ser jeg på blogger din. Jeg spiser det meste, så lenge det er etisk produsert og det smaker godt.

 7. Kaia Blank

  Wow! Denne matglade, ikkje kjøtetande, kunst og handverksstudenten på 26 år sender med dette søknad på stolplass til neste planlagde sundagsmiddag, og kryssar alt ho har for at ho er heldig. Gelatin og laktose er ikkje mine bestfriends, men utover dette er eg himla glad i folk! 🙂

  • Så hyggelig med interesse for søndagsmiddag. Du må derimot melde deg på ved en senere anledning når vi annonserer det for å være med i «trekningen» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *