En liten statusoppdatering

Innlegget inneholder et sponset produkt og egenreklame ;–)

Julie på kjøkkenet

Foto: Anne Valeur

Hei! Her har det jo ikke skjedd så mye på en stund. Kommer ikke til beklage for det akkurat, men her kommer en liten statusoppdatering på ståa for tiden – og hva som kommer til å skje her fremover.

Selv om det ikke har kommet så mange oppskrifter på denne matbloggen på en stund betyr det ikke at jeg ikke har laget mat i det siste. Tvert imot har jeg laget veldig mye mat på den nye jobben min. De fleste oppskriftene på Coop Mega de siste ukene har jeg laget. Mye bra der for tiden om jeg får si det selv.

I forrige uke hadde firmaet mitt, Chikus, offisielt sitt siste cateringoppdrag. Da leverte vi økologisk mat til Oikos. En veldig fin, siste jobb. Vi lager fortsatt mat til faste kunder ut året, men det vil ikke være mulig å bestille mat fra oss nå lenger. Det er en del som er trist på mine vegne fordi jeg legger ned cateringfirmaet mitt, men det er det ingen grunn til. Her har jeg skrevet litt mer om valget om å legge ned. Jeg synes det er mye kulere å bli gratulert med avgjørelsen, som definitivt er helt riktig. Legger ned en bedrift, starter noe nytt.

Bildet over er fra søndagsmiddagen Maja og jeg arrangerte for bloggleserne våre forrige søndag. Det kommer både bilder og film fra middagen i løpet av uka. Middagen var et prøveprosjekt, og siden det gikk så bra og var så hyggelig skal vi fortsette med det. Hold utkikk for ny påmelding snart! Jeg har forresten på meg en veldig fin linkimono i indigo fra Studio Bazar i anledning søndagsmiddag.

Jeg har ruget på et par innlegg som ikke har blitt publisert. Skylder på at livet har vært så fint i det siste og at jeg heller har hengt med venner og fine folk enn å sitte inne og skrive. Det kommer blant annet noen innlegg fra sensommeren på Samsø, min beste hverdagsgrøtoppskrift, litt om min nye kunst, hva jeg leser for tida og litt om mine nye favorittprodukter fra Elde. Mens jeg får somlet meg til å trykke publiser håper jeg alle er snille og greie og chiller masse foran peisen.

Og er du «vinterdeppa» og uinspirert? Her er tipsene som lyseropp hverdagen. Både Maja og jeg har bidratt med våre beste tips.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.