Fersken og mozzarella

mozzarella fersken
Jeg klarer endelig å spise litt ekte mat etter at jeg tryna på sykkel og slo løs en tann. Må fortsatt kutte alt i veldig små biter, men det er så digg å tygge på noe med litt tyggemotstand. Det har gått med en del mozzarella denne perioden, både klassisk caprese og noen andre varianter som denne med hvit fersken istedenfor tomat. Mmm!

Du trenger definitivt ikke kutte ingrediensene i like små biter som meg, men jeg anbefaler kombinasjonen!

Til lett lunsj for en eller sidesalat for to

Ingredienser:
-1 mozzarella
-2 hvite fersken
-1/3 agurk
-1 håndfull basilikum
-2-3 ss god olivenolje
-en god klype havsalt
-en liten klype pepper

Fremgangsåte:
1. Riv eller kutt mozzarella i små biter.

2. Del fersken og agurk i små (eller større) terninger. Finhakk basilikumbladene.

3. Bland alt sammen med en god klunk olivenolje, salt og pepper. Topp med litt ekstra basilikum, for det er jo så digg.

Apropos basilikum, jeg var på Botanisk Hage sitt vårmarked og kjøpte litt forskjellige basilikumlanter, så i denne lille salaten har jeg brukt sitronbasilikum. Det er så godt! Spesielt i desserter, og vann. Kjøp hvis du får tak i det.

mozzarella ferskenELSKER min nye kjøkkenbenk i granitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *