Lunsj for Olympus

Foto: Anne Valeur

Min aller første frilansjobb etter at jeg sa opp jobben var å arrangere en lunsj for Olympus. Olympus har vært en samarbeidspartner gjennom flere år, og jeg har brukt et OM-D E-10 mark II en god stund nå. De aller fleste bildene her på bloggen er tatt med dette kameraet, med unntak av de Anne tar for meg da.

Eventplanlegging er utrolig gøy, så jeg håper jeg får flere slike jobber fremover. Vi hadde lunsjen i studioet i Skippergata 22 som man kan leie til eventer. Maten fikk vi fra kokken som står bak caféen der, pluss cupcakes fra Treats bakery som er økologisk og uten sukker og gluten. Tipp topp! Rommet pyntet jeg med blomster fra Plukk blomster.

olympus


Langbordet var dekket med et kamera til hver av gjestene og forskjellige linser de kunne prøve.

olympusolympus
olympus


Gjestene fikk servert en velkomstdrink, og Juliane fra Olympus fortalte litt om kameraet. Supersøte Nussara som driver bloggen just another food story var der, og flere andre mat- og interiørbloggere.

olympusolympus
olympusolympus
olympus
olympusVi spiste chiapudding med granateplefrø, vafler med kokos og bringebærsyltetøy, knekkebrød med avokado og ost, egg, rødbetsalat og cupcakes. Du får tak i alt dette og mer i Skippergata 22!

olympus
Som alle de andre gjestene fikk jeg også en unik kode til dere lesere som er interessert i kamera fra Olympus. Hvis du skriver juliesmatblogg ved utsjekk får du 10% rabatt ved kjøp av kamera og utstyr (bortsett fra pro-serien). Jeg kan hvertfall varmt anbefale OM-D E-10 mark II. Det er lite og lett, og tar sylskarpe bilder.

5 Kommentarer

  1. Pingback: Året som har gått - Julies Matblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.