Jordbær og fløte-is

jordbærfløteis
Her for leden kjøpte jeg en kurv små og søte norske jordbær. Den glemte jeg i kjøleskapet et par dager, så de hadde blitt litt slappe. Vanligvis ville jeg hevet dem i en smoothie, men så har jeg jo en veldig fin ispinneform da. Så da gjorde jeg like greit om den planlagte desserten til ispinner. Jordbær og fløte-ispinner!

Jeg puttet enkelt og greit en kurv rensede jordbær sammen med en skvett (laktosefri) kremfløte i blenderen og frøs dem til ispinner. Resultatet ble en kremete, rund og litt syrlig is. Sødmen kommer selvsagt an på hvor søte jordbærene er, og for å være ærlig er de jo ikke tipp topp enda. Tilsett 1-2 ts sukker om du vil ha et litt søtere resultat.

Frys i ispinneformer og nyt en frossen jordbær med fløte-dessert etter et par timer.

3 Kommentarer

  1. Is er så godt! Var i Oslo forrige helg og spiste softis med salt karamell og hasselnøttopping hos Gutta, NAM! Har store planer om å utnytte ismaskinen til det fulle denne sesongen, men kommer liksom ikke helt i gang. Kanskje jeg bare må samle enda litt mer inspo på Pinterest først hehe

    • Mmm, isen hos Gutta <3 Selv eier jeg ikke ismaskin, ser liksom ikke poenget når man kan lage så god is som dette uten. Men lykke til med islagingen i sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *