Rå damer: Stine Friis

stine friis
I rekken av rå damer (se alle tidligere her!) har jeg kommet til Stine Friis. Jeg ble kjent med Stine gjennom bloggen egentlig, da hun vant en konkurranse. Siden har Stine har faktisk jobbet litt med annonser og samarbeidspartnere for meg, men nå jobber hun fulltid med egen jobb og blogg. Stine er ei vilt driftig dame, og jeg ønsker meg 1/3 av produktiviteten og gjennomføringsevnen hennes. Dessuten blogger hun om et veldig viktig og spennende tema, nemlig bærekraftighet. One to watch!

stine friis

Navn: Stine Friis
Alder: 24
Nettside: www.stinefriis.com
Instagram: @stinefriis
YouTube: youtube.com/stinefriishals

Hva driver du med?
Blogger og youtuber mot veien mot et mer bærekraftig liv

Fortell om ditt siste prosjekt:
Jeg har akkurat rundet av 100 dager med film på youtube, noe som er det kuleste, vanskeligste og mest lærerike jeg har gjort på lenge. Jeg gjorde det fordi jeg i mange år har syns det virket kult å ha min egen youtube-kanal, men aldri turt å opprette en. Etter jul trengte jeg noe nytt i livet, og bestemte meg for å kline til med film hver eneste dag. Jeg lærte mye nytt, og ble kanskje aller mest overrasket over hvor mange som ville følge prosjektet mitt. Fremover skal jeg publisere film 1–3 ganger i uka, og blogge oftere enn før, noe jeg gleder meg veldig til.

Hvem/hva blir du inspirert av?
Akkurat nå blir jeg veldig inspirert av zero waste-bevegelsen, og tanken på å kunne leve et liv uten å produsere så mye søppel. Blir veldig inspirert av de fine folka som driver bra butikker i nærområdet mitt. For eksempel Elisabeth som driver Mølleren Sylvia i Hegdehaugsveien. Lauren Singer er også en stor inspirasjon om dagen, og etter å ha sett Ted x-talken hennes et par ganger er jeg overbevist om at jeg kan ha et ganske mye mer etisk, og klimavennlig forbruk, uten at det må gå utover livskvaliteten min.

stine friis
stine friis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.