Fjerde og siste episode av Julies julebakst er nå ute. I dagens episode lager jeg enkel og rask riskrem med frisk bærsaus i steden for ferdigvarianten. Se episoden og les oppskriften her. For de som har matallergier/intoleranse eller er på diett har jeg publisert en oppskrift på laktosefri risengrynsgrøt her på bloggen og på godt. Da er det bare å piske krem av feks havre- eller risfløte og bruke sukrin, sukrin+ eller sukrinmelis i steden for sukker. Det samme gjelder i sukkerlaken.
Nå er jeg så ferdig med jul som det går an å være selv om det er en uke igjen til det faktisk er jul. Jeg er ferdig med alle julegavene og skal bare sende dem av gårde i posten, og så reiser jeg til København med familien for å feire og slappe av. Har ikke publisert så mange oppskrifter på julegodt og hjemmelagede julegaver i år selv om jeg har laget kanskje ti slag til venner og familie. Kan jo ikke røpe alle julegavene mine heller. Men om du har lyst å lage fløtekarameller eller julekonfekt kan du ta en titt på episode to av Julies juliebakst. Kommer til å legge ut oppskrift på hva slags allergi/diettvennlig julesnop jeg koser meg med i jula senere i dag.