Nye frokostrutiner

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetDet er ikke det at jeg noen gang har spist mye brød til frokost, men etter at jeg fikk vite om gluten- og laktoseintoleransen gikk det litt i stå og det eneste jeg spiste var havregrøt og tulleknekkebrød. Helt til det bare gikk opp for meg at frokost ikke skal være et bittelite måltid bestående av korn, pålegg, frukt eller juice. Frokosten har blitt det viktigste måltidet om dagen for meg nå, og når jeg har spist riktig frokost er jeg mett i timesvis og glemmer nesten helt å spise lunsj. Med en god og næringsrik frokost holder det med en smoothie eller en energybar før middag nå. Prøver å lage litt ekstra til middag så jeg får rester til frokost og lunsj. I dag startet jeg dagen med å bake søtpotet og blomkål til frokost og lunsj mens jeg gikk i dusjen, så det tar ikke noe mer tid enn å smøre seg en skive eller lage havregrøt heller. Kanskje det aller beste med disse nye frokostrutinene er at det holder meg mett halve dagen samtidig som jeg har gått enda mer ned i vekt.

Øverste frokost er noe så enkelt som en grillpannestekt entrecote med ghee, salt og pepper på en seng av salat, avokado og tomat. Toppet med litt chilimayo.

Nederste frokost er middagsrester fra kveitemiddagen kvelden før, har bare lagt til litt bacon og et stekt egg. Tror ikke det finnes noe bedre start på dagen enn quinoa, søtpotet, grønnkål, bacon og egg.

1 Kommentar

  1. Pingback: Matplanlegging og kveite | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.