Catering og livet

Foto: www.alakaroline.no

Foto: www.alakaroline.no

Foto: www.alakaroline.no

Foto: www.alakaroline.no

Foto: www.alakaroline.no

Foto: www.alakaroline.no

Foto: www.fitliving.blogg.no

Foto: www.fitliving.blogg.no

Foto: privat

Foto: privat

Endelig føler jeg meg bra nok til å begynne med catering igjen etter en liten pause hvor jeg bare har tenkt på allergimat. Og da jeg annonserte at jeg skulle begynne igjen har oppdragene bare rast inn, og jeg har så mye å gjøre nå at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Men heldigvis har jeg fått så mye mer energi og pågangsmot nå etter å ha lagt om kostholdet så jeg takler det bra. I tillegg har jeg fått enda en person som hjelper meg meg med de største oppdragene, så nå er cateringlivet bare bra. Over er noen bilder jeg gjorde for Casall i forrige uke. Bildene er tatt av Karoline og Maren som var på frokosten. Bestill Chikus catering her.

Fremover skjer det så utrolig mye gøy! Denne uken jobber jeg for Food Studio og Bon Appétit Magazine (!!) og i neste uke har jeg mange spennende cateringoppdrag. Og søndag 16. februar er det Restaurant Day og da åpner jeg en pop-up restaurant (mer om det senere!). I tillegg har jeg begynt å samarbeide med Kolonial som jeg anbefaler dere å sjekke ut.

Jeg tviler ikke på at 2014 kommer til å bli et meget spennende og innholdsrikt år når jeg ser tilbake på 2013 og hvor mye jeg fikk til da. Året som begynte skikkelig, skikkelig dårlig. Jeg var i en arbeidskonflikt som tok all min tid og energi. Heldigvis kom jeg seirende ut av det og ser jo nå at det var det beste som kunne skjedd meg. Jeg fikk både startkapital og hjelp til å starte min egen bedrift på grunn av det, og allerede i februar begynte jeg å levere mat til noen få bedrifter som Chikus catering. Jeg jobbet for Food Studio med et veldig kult prosjekt (og det er faktisk en remake av dette jeg jobber med denne uka!), jeg ble intervjuet i Kamille idéer, var med på et crazy kokebokprosjekt og gjorde matstyling på 100 retter på 6 dager. Så hadde jeg plutslelig fått over 30 cateringkunder, begynte å skrive fast for Godt, reiste til en øde øy og laget crew mat for Food Studio (og lærte å filetere fisk på 30 sek!), jeg var kokk på Smalhans for en dag, hadde piknik for IKEA, og kanskje årets høydepunkt – da jeg møtte selveste Ingrid Espelid, kokeboka til Monica Csango kom ut, jeg var matstylist på en stor TV-reklame, finnbiffgryta mi ble den mest populære oppskriften på Godt, så fant jeg ut at jeg hadde tusen matintoleranser og tok en pause fra cateringjobbingen. Men jeg jobbet ikke noe mindre for det om, for da spilte jeg inn Julies julebakst for VGTV. Serien kan man se her. Og så var året omme og det er plutselig 2014+en måned og jeg er skikkelig bakpå med oppdateringer fra i år.

6 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.