Mai

Hjelp altså, mai er litt av en måned. Jeg føler at den nettopp har begynt, men så er den jo snart over. Litt som alle de andre månedene dette året. Her er litt av alt jeg har gjort i det siste.

mai14Spist glutenfri pizza hos Emma med pizzagjengen og spist bursdagslunsj med broren min på Hitchhiker. Ramensalat og grønn juice. Helt perfekt!

mai13Spiste en helt vill krøsusmeny på Smalhans med Tekå en søndag som betaling for at vi laget Phô der for en stund siden. To av favorittene var den peruvianske cevichen med vannmelon og kalvetartaren. Resten av menyen var såklart også helt fantastisk, og vi bokstavelig talt vraltet ut derfra etter ni retter og tusen glass naturvin. Tusen takk Anders og alle på Smalhans! Tidenes søndag, selv om både Tekå og jeg hadde lungebetennelse. Haha.

mai11Bursdagsfrokost på senga og Ludo i senga. Ikke samme dag da.

mai8

Fikk veldig mange fine bursdagsgaver og såklart håndtegnet oterkort som vanlig av kjæresten min. Av mamma og pappa fikk jeg middag på Ylajali. Hjelp! Skal dit på onsdag.

mai10Bursdagslunsj på Trattoria popolare med denne kule og gule dama og Mari som jeg helt glemte å ta bilde av.

mai9Mer bursdagslunsj. Favorittene var vitello tonnato og en grillet ost med spekeskinke. Nom nom nom. Etter tidenes italienske lunsj med aperol spritz satt vi oss i sola og skravla selv om jeg egentlig hadde masse jobb. Bursdag er bursdag!

mai12


Enda mer bursdagsgaver fra mine nye arbeidsgivere i Kookooli som jeg skal fortelle mer om senere, og et bilde av en jobb Anne og jeg gjorde for Mathallen i Botanisk hage. Mer om det også snart.

mai6Oksehaleragu på Ostebutikken og bursdagsblomster til verandaen.

mai5En digg frokostsalat med sprøstekt søtpotet og squash, feta og spinat – alt økologisk såklart! Og min nye favorittparfyme og en rar liten plante jeg kjøpte til meg selv i bursdagsgave.

mai4Enda mer bursdagsblomster og Anne med is. Hun der kler gult.

mai3Rosé og middag på verandaen med fine folk. Anmeldelse og oppskrift kommer snart. Dagen etter spiste jeg restene til frokost. Asparges, grønne bønner, svart quinoa, kylling, bacon og hvit fersken. Min type frokost.

mai2Var i Botanisk hage igjen, kanskje mitt favorittsted i hele Oslo.

mai1Etter turen i Botanisk hage spiste vi på Taco Republica. Dyrt, men godt.

Resten av mai skal jeg lansere heftig mye spennende saker, spise på Ylajali og på verandaen og bare chille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.