I det siste

10I det siste er det mye som har skjedd uten at jeg har rukket å blogge om det. Her er 20 instagrambilder fra de siste ukene. Til venstre er avokadostenen min som ENDELIG spiret. Den har allerede blitt 10 cm lenger så nå går det unna. Snart på tide å sette den i jord kanskje? Til høyre er en ikkeallergivennlig milkshake med banan, dulche de leche og kanel. Sykt godt for de som tåler sånt.

9Rosa og lilla catering og fine markblomster på jobb. Det minner meg på at jeg skal plukke mer blomster ute og ikke bare kjøpe i butikk.

8Chikus ceviche! Og amalfrisitrongranité på Villa Paradiso.

7

Anne og jeg på gård og glutenfri burger og øl på Muchies. SÅ sykt godt.

6 Har blitt forlovet og fått verdens fineste ring i hvitt gull med en smaragd og diamanter. Den er brukt og det er hans ring også. Liker tanken på at noen har brukt ringene før oss. Så en selfie etter en photoshoot med ELLE mat&vin hvor jeg ble sminket av flinke Mari Ruus. Følte meg SÅ fin men gjorde bare kjedelige ting resten av dagen.

5Hvit fersken i sesong! Har spist minst en om dagen i det siste og brukt det masse i salater. Som denne med gul squash og bacon.

4

Jeg har vært skikkelig rebell og drukket cappuchino med ekte melk. Og spist glutenfri salatblings. På Supreme Roastworks såklart.

3Juksebacalao på jobb og juiceshot til med økositron, kiwi, mynte, agurk, chili og ingefær.

2Ingrid Espelid Hovig fyllte 90 år! Jeg markerte ved å bruke masse persille på toppen av tunfiskpastaen på jobb.

1Vann med digge tingi og squashlapper på jobb.

5 Kommentarer

  1. Pingback: Reisesettet | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.